Monster

Monster

By Joakim Lundell, Martin Svensson & Leif Eriksson

 • Release Date : 2017-10-09
 • Genre : Biografier och memoarer
 • FIle Size : 3.48 MB
Score: 4.5
4.5
From 41 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Monster Joakim Lundell berättar sin historia

Hans Youtubekanaler har sammanlagt över en miljon prenumeranter. På Instagram följs han av mer än 800 000 personer. Hans musik slår lyssningsrekord på Spotify. Joakim Lundell, tidigare känd som Jockiboi, är idag tveklöst en av Sveriges största influencers. Men vägen dit är full av smärtsamma minnen.

Under sin uppväxt placeras Joakim i fosterhem och ungdomshem och bollas mellan olika myndigheter. Han lever en tid som hemlös och hamnar i drogmissbruk och kriminalitet. Ensamheten driver honom till flera självmordsförsök. Vändningen kommer när han träffar sin fru Jonna. Med henne finner Joakim den trygghet och självkänsla han tidigare saknat.

Monster är en drabbande och hoppfull berättelse om en man som slår sig fri från en till synes nattsvart tillvaro, och blir en röst och en vän för hundratusentals människor. Joakim Lundell berättar sin historia för Leif Eriksson och Martin Svensson.

Omslagsformgivare: Anna Ågren

Reviews

 • Monster

  5
  By bästa Jocke bästa Jonna
  Önskar att boken var gratis men den är inte. Den får 5 av 5 stjärnor för att den är så himla bra. Nu är det min favorit bok. Jocke och Jonna ni 2 är dom bästa personerna jag någon sin har träffat. Ni är starka tillsammans. Nu kan göra allt ni vill bara ni är tillsammans för ni är bäst. Jag kan lova att ni kan få jobb vart som helst bara ni vill.
 • Synd

  5
  By f❤️i❤️a
  Synd om Joakim som har varit med om så mycket för han har så många följare följare på YouTube fast han har också många hej turs och jag som inte visste att Joakim hade haft så många händelser i sitt liv därför tycker jag synd om honom
 • Dålig

  1
  By jockibööööiiiiiyy
  Sämst
 • Bäst

  5
  By The jocke lover
  Världens bästa bok !! Förstår inte hur någons mamma kan behandla sitt barn sådär . Grymt bra bok iaf !! Bäst är du Jocke ♥️♥️
 • suger

  1
  By toukabri
  förstår inte hur folk kan läsa sån skräp!

keyboard_arrow_up